Faciliteiten

Faciliteiten

Buitenhuys Kralingen biedt senioren een comfortabele en luxe woonomgeving. Het complex heeft beschikking over tal van faciliteiten, zoals een fitnessruimte, bibliotheek, restaurant en een winkeltje. Hier kunt u de dagelijkse boodschappen halen. Daarnaast kunnen wij u van de nodige service voorzien door de aanwezigheid van een locatiemanager, huismeester en facilitaire dienst. Voor uw auto is er genoeg ruimte op het privé parkeerterrein en voor uw gasten zijn er twee logeerkamers ter beschikking.

De kaas- en groenteman staan op vrijdagen voor de entree van Buitenhuys Kralingen en op aanvraag komt de stomerij langs.

Restaurant

Restaurant

In Buitenhuys Kralingen is een restaurant aanwezig dat wordt gerund door Aceituna Catering. Zij zorgen elke dag voor een kwalitatief hoogwaardig drie gangen diner welke in het restaurant of in het appartement kan worden genuttigd. Daarnaast kan Aceituna Catering uw verjaardag, trouwdag en andere feestelijke gelegenheden voor bewoners organiseren. 

Meer informatie over Aceituna Catering kunt u vinden op www.acatering.nl

Zorg

Zorg

Mocht u tijdelijk of blijvend zorg nodig hebben dan is dit mogelijk. Buitenhuys Kralingen heeft goede contacten met verschillende zorginstanties in Rotterdam. Via uw Persoonsgebonden budget kunt u een overeenkomst (laten) sluiten met een particuliere of reguliere thuiszorgorganisatie.

Zij kunnen uw appartement voorzien van persoonsalarmering waarmee u 24 uur per dag een verpleegkundige kunt bereiken. Op deze manier kunt u in Buitenhuys Kralingen blijven wonen en krijgt u de zorg die nodig is.

Voorzieningen

Winkel

Locatiemanager, huismeester en facilitaire dienst aanwezig op werkdagen

food

Restaurant waar dagelijks verse diners worden geserveerd

Fitnessruimte

parking

Prive parkeerterrein

Winkels in de buurt

guestroom

Logeerkamers voor gasten

bike

Fietsenstalling

park

Diverse recreatiemogelijkheden

Bibliotheek