Faciliteiten

Faciliteiten

Buitenhuys Kralingen biedt senioren een comfortabele en luxe woonomgeving. Het complex heeft beschikking over tal van faciliteiten, zoals een fitnessruimte, bibliotheek, restaurant en een winkeltje. Hier kunt u de dagelijkse boodschappen halen. Daarnaast kunnen wij u van de nodige service voorzien door de aanwezigheid van een locatiemanager, huismeester en facilitaire dienst. Op aanvraag is er voor uw auto ruimte op het privé parkeerterrein en voor uw gasten is er een logeerkamer ter beschikking.

De kaas- en groenteman staan op vrijdagen voor de entree van Buitenhuys Kralingen en op aanvraag komt de stomerij langs.

Restaurant

Restaurant

In Buitenhuys Kralingen is een restaurant aanwezig dat wordt gerund door Aceituna Catering. Zij zorgen elke dag voor een kwalitatief hoogwaardig diner welke in het restaurant of in het appartement kan worden genuttigd. Daarnaast kan Aceituna Catering uw verjaardag, trouwdag en andere feestelijke gelegenheden voor bewoners organiseren. 

Meer informatie over Aceituna Catering kunt u vinden op www.acatering.nl

Zorg

Zorg

Mocht u tijdelijk of blijvend zorg nodig hebben dan is dit mogelijk. Buitenhuys Kralingen heeft goede contacten met verschillende zorginstanties in Rotterdam, zoals Passie in Zorg. Zij hebben een kantoor in Buitenhuys Kralingen, waardoor zorg binnen handbereik is. Via uw Persoonsgebonden budget kunt u een zorgovereenkomst afsluiten, zij kunnen vervolgens uw appartement voorzien van persoonsalarmering waarmee u 24 uur per dag zorgpersoneel kunt bereiken. Op deze manier kunt u in Buitenhuys Kralingen blijven wonen en krijgt u de zorg die nodig is.

Voor meer informatie over Passie in Zorg, kunt u een kijkje nemen op hun website: www.passieinzorg.nl.

Voorzieningen

Winkel

Locatiemanager, huismeester en facilitaire dienst aanwezig op werkdagen

food

Restaurant waar dagelijks verse diners worden geserveerd

Fitnessruimte

parking

Prive parkeerterrein

Winkels in de buurt

guestroom

Logeerkamers voor gasten

bike

Fietsenstalling

park

Diverse recreatiemogelijkheden

Bibliotheek